Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1148
Название: РЕКОМЕНДАЦІЇ З ВИКОРИСТАННЯ КРЕМІВ ДЕСЕРТНИХ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ
Авторы: Марченко, П.
Дата публикации: 5-дек-2012
Описание: Рекомендації з використання кремів десертних при виробництві кулінарної продукції [Текст] / П. Марченко ; кер. роботи Л. М. Мостова // Студентська науково-практична конференція (46-а; листопад-грудень 2011 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2011. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Поліграфічного виробництва та комп'ютерної графіки. - С. 38.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/1148
Располагается в коллекциях:Тези студентів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Marchenko P. .pdf67,5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.