Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1148
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМарченко, П.-
dc.date.accessioned2012-12-05T10:57:31Z-
dc.date.available2012-12-05T10:57:31Z-
dc.date.issued2012-12-05-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1148-
dc.descriptionРекомендації з використання кремів десертних при виробництві кулінарної продукції [Текст] / П. Марченко ; кер. роботи Л. М. Мостова // Студентська науково-практична конференція (46-а; листопад-грудень 2011 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2011. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Поліграфічного виробництва та комп'ютерної графіки. - С. 38.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.titleРЕКОМЕНДАЦІЇ З ВИКОРИСТАННЯ КРЕМІВ ДЕСЕРТНИХ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:Тези студентів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Marchenko P. .pdf67,5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.