Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1148
Назва: РЕКОМЕНДАЦІЇ З ВИКОРИСТАННЯ КРЕМІВ ДЕСЕРТНИХ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ
Автори: Марченко, П.
Дата публікації: 5-гру-2012
Опис: Рекомендації з використання кремів десертних при виробництві кулінарної продукції [Текст] / П. Марченко ; кер. роботи Л. М. Мостова // Студентська науково-практична конференція (46-а; листопад-грудень 2011 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2011. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Поліграфічного виробництва та комп'ютерної графіки. - С. 38.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1148
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Marchenko P. .pdf67,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.