Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1105
Title: | ВИКОРИСТАННЯ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ ДОБАВОК ПРИ ВИРОБНИЦТВІ М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ ВИРОБІВ |
Authors: | Бордюг, А. |
Issue Date: | 5-Dec-2012 |
Description: | Використання біологічно активних добавок при виробництві м'ясних січених виробів [Текст] / А. Бордюг ; кер. роботи Т. А. Лазарєва ; рук. работы Н. В. Демідова // Студентська науково-практична конференція (46-а; листопад-грудень 2011 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2011. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Поліграфічного виробництва та комп'ютерної графіки. - С. 24. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1105 |
Appears in Collections: | Тези студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bordjug_A.pdf | 56,85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.