Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2020 | SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE “MAGNETOFООD” FOOD ADDITIVE | Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б. |
2017 | SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE “MAGNETOFООD” FOOD ADDITIVE | Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б. |
2023 | SWOT-АНАЛІЗ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ 015 ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА (ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ) ПІДГОТОВКИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ СТУПЕНЯ «МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР» | Лазарєва, Т.А; Лазарєв, М.І.; Цихановська, І.В.; Благий, О.С. |
2023 | АКТУАЛЬНІ НАПРЯМКИ УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОДОВОЛЬЧОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВІЙСЬК У ОСОБЛИВИЙ ПЕРІОД | Цихановська, І.В.; Александров, О.В.; Товма, Л.Ф. |
2017 | ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 1) | Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б. |
2017 | ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 1) | Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б. |
2017 | ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 2) | Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б. |
2017 | ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 2) | Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б. |
2017 | ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 3) | Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б. |
2017 | ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 3) | Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б. |
2017 | ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 3) | Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б. |
2024 | ВИКОРИСТАННЯ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ НА ОСНОВІ НАНОЧАСТИНОК ОКСИДІВ ЗАЛІЗА (НЧ FeO×Fe2O3) ТА МАКРОВОДОРОСТЕЙ ЛАМІНАРІЇ І ВАКАМЕ В ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ ВИРОБІ | Цихановська, І.В.; Гетьман, П.; Товма, Л.; Колесник, А. |
2018 | ВПЛИВ ПОЛІФУНКЦІОНАЛЬНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» НА ЯКІСТЬ ПШЕНИЧНО-ЖИТНЬОГО ХЛІБА «ХАРКІВСЬКИЙ РОДНИЧОК» В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ (ЧАСТИНА 2) | Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б. |
2015-07-13 | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОБАВКИ ЛІПІДО - МАГНЕТИТОВОЇ СУСПЕНЗІЇ НА СТРУКТУРНО - МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЖИТ-НЬОГО ХЛІБА (частина 1) | Александров ., О.В; Ілюха, М.Г.; Скородумова, О.Б.; Цихановська, І.В.; Барсова, З.В. |
2015-07-13 | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОБАВКИ ЛІПІДО - МАГНЕТИТОВОЇ СУСПЕНЗІЇ НА СТРУКТУРНО - МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЖИТ-НЬОГО ХЛІБА (частина 2) | Александров, О.В.; Ілюха, М.Г.; Скородумова, О.Б.; Цихановська, І.В.; Барсова, З.В. |
2015-07-13 | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОМІШКИ ЛІПІДО-МАГНЕТИТОВОЇ СУ-СПЕНЗІЇ (ЛМС) НА СТУПІНЬ ОКИСНЕННЯ В ПРОЦЕСІ ТЕРМО-ЦИКЛУВАННЯ (частина 1) | Александров, О.В.; Ілюха, М.Г.; Скородумова, О.Б.; Цихановська, І.В.; Барсова, З.В. |
2015-07-14 | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОМІШКИ ЛІПІДО-МАГНЕТИТОВОЇ СУ-СПЕНЗІЇ (ЛМС) НА СТУПІНЬ ОКИСНЕННЯ В ПРОЦЕСІ ТЕРМО-ЦИКЛУВАННЯ (частина 2) | Александров, О.В.; Ілюха, М.Г.; Скородумова, О.Б.; Цихановська, І.В.; Барсова, З.В. |
2015-07-14 | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОМІШКИ ЛІПІДО-МАГНЕТИТОВОЇ СУ-СПЕНЗІЇ (ЛМС) НА СТУПІНЬ ОКИСНЕННЯ В ПРОЦЕСІ ТЕРМО-ЦИКЛУВАННЯ (частина 5) | Александров, О.В.; Ілюха, М.Г.; Скородумова, О.Б.; Цихановська, І.В.; Барсова, З.В. |
2015-07-14 | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОМІШКИ ЛІПІДО-МАГНЕТИТОВОЇ СУСПЕНЗІЇ (ЛМС) НА СТУПІНЬ ОКИСНЕННЯ В ПРОЦЕСІ ТЕРМОЦИКЛУВАННЯ (частина 3) | Александров, О.В.; Ілюха, М.Г.; Скородумова, О.Б.; Цихановська, І.В.; Барсова, З.В. |
2015-07-14 | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОМІШКИ ЛІПІДО-МАГНЕТИТОВОЇ СУСПЕНЗІЇ (ЛМС) НА СТУПІНЬ ОКИСНЕННЯ В ПРОЦЕСІ ТЕРМОЦИКЛУВАННЯ (частина 4) | Александров, О.В.; Ілюха, М.Г.; Скородумова, О.Б.; Цихановська, І.В.; Барсова, З.В. |