Просмотр собрания по группе - Авторы Цихановська, І.В.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 20 из 51  дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2020SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE “MAGNETOFООD” FOOD ADDITIVEАлександров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.
2017SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE “MAGNETOFООD” FOOD ADDITIVEАлександров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.
2023SWOT-АНАЛІЗ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ 015 ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА (ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ) ПІДГОТОВКИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ СТУПЕНЯ «МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР»Лазарєва, Т.А; Лазарєв, М.І.; Цихановська, І.В.; Благий, О.С.
2023АКТУАЛЬНІ НАПРЯМКИ УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОДОВОЛЬЧОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВІЙСЬК У ОСОБЛИВИЙ ПЕРІОДЦихановська, І.В.; Александров, О.В.; Товма, Л.Ф.
2017ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 1)Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.
2017ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 1)Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.
2017ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 2)Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.
2017ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 2)Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.
2017ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 3)Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.
2017ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 3)Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.
2017ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 3)Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.
2024ВИКОРИСТАННЯ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ НА ОСНОВІ НАНОЧАСТИНОК ОКСИДІВ ЗАЛІЗА (НЧ FeO×Fe2O3) ТА МАКРОВОДОРОСТЕЙ ЛАМІНАРІЇ І ВАКАМЕ В ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ ВИРОБІЦихановська, І.В.; Гетьман, П.; Товма, Л.; Колесник, А.
2018ВПЛИВ ПОЛІФУНКЦІОНАЛЬНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» НА ЯКІСТЬ ПШЕНИЧНО-ЖИТНЬОГО ХЛІБА «ХАРКІВСЬКИЙ РОДНИЧОК» В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ (ЧАСТИНА 2)Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.
2015-07-13ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОБАВКИ ЛІПІДО - МАГНЕТИТОВОЇ СУСПЕНЗІЇ НА СТРУКТУРНО - МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЖИТ-НЬОГО ХЛІБА (частина 1)Александров ., О.В; Ілюха, М.Г.; Скородумова, О.Б.; Цихановська, І.В.; Барсова, З.В.
2015-07-13ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОБАВКИ ЛІПІДО - МАГНЕТИТОВОЇ СУСПЕНЗІЇ НА СТРУКТУРНО - МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЖИТ-НЬОГО ХЛІБА (частина 2)Александров, О.В.; Ілюха, М.Г.; Скородумова, О.Б.; Цихановська, І.В.; Барсова, З.В.
2015-07-13ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОМІШКИ ЛІПІДО-МАГНЕТИТОВОЇ СУ-СПЕНЗІЇ (ЛМС) НА СТУПІНЬ ОКИСНЕННЯ В ПРОЦЕСІ ТЕРМО-ЦИКЛУВАННЯ (частина 1)Александров, О.В.; Ілюха, М.Г.; Скородумова, О.Б.; Цихановська, І.В.; Барсова, З.В.
2015-07-14ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОМІШКИ ЛІПІДО-МАГНЕТИТОВОЇ СУ-СПЕНЗІЇ (ЛМС) НА СТУПІНЬ ОКИСНЕННЯ В ПРОЦЕСІ ТЕРМО-ЦИКЛУВАННЯ (частина 2)Александров, О.В.; Ілюха, М.Г.; Скородумова, О.Б.; Цихановська, І.В.; Барсова, З.В.
2015-07-14ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОМІШКИ ЛІПІДО-МАГНЕТИТОВОЇ СУ-СПЕНЗІЇ (ЛМС) НА СТУПІНЬ ОКИСНЕННЯ В ПРОЦЕСІ ТЕРМО-ЦИКЛУВАННЯ (частина 5)Александров, О.В.; Ілюха, М.Г.; Скородумова, О.Б.; Цихановська, І.В.; Барсова, З.В.
2015-07-14ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОМІШКИ ЛІПІДО-МАГНЕТИТОВОЇ СУСПЕНЗІЇ (ЛМС) НА СТУПІНЬ ОКИСНЕННЯ В ПРОЦЕСІ ТЕРМОЦИКЛУВАННЯ (частина 3)Александров, О.В.; Ілюха, М.Г.; Скородумова, О.Б.; Цихановська, І.В.; Барсова, З.В.
2015-07-14ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОМІШКИ ЛІПІДО-МАГНЕТИТОВОЇ СУСПЕНЗІЇ (ЛМС) НА СТУПІНЬ ОКИСНЕННЯ В ПРОЦЕСІ ТЕРМОЦИКЛУВАННЯ (частина 4)Александров, О.В.; Ілюха, М.Г.; Скородумова, О.Б.; Цихановська, І.В.; Барсова, З.В.