Просмотр собрания по группе - Авторы Лазарєва, Т. А.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 20 из 41  дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017АДАПТУВАННЯ ЕВРИСТИЧНИХ ПРИЙОМІВ ДЛЯ СТВОРЕННЯ ОБ’ЄКТІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІЛазарєва, Т. А.
2017АДАПТУВАННЯ ЕВРИСТИЧНИХ ПРИЙОМІВ ДЛЯ СТВОРЕННЯ ОБ’ЄКТІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІЛазарєва, Т. А.
2023АНАЛІЗ НЕБЕЗПЕЧНИХ ЧИННИКІВ У ВИРОБНИЦТВІ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВЛазарєва, Т. А.; Лазарєв, м; Цихановська, І. В.
2022АНАЛІЗ РИЗИКІВ ТА АЛГОРИТМ КОРИГУВАЛЬНИХ ДІЙ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНИХ КОВБАСЛазарєва, Т. А.; Цихановська, І. В.
2013-09-16Аналіз структури професійної діяльності інженера-технолога харчової галузіЛазарєва, Т. А.
2016ВИЗНАЧЕННЯ ПІДХОДІВ НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ- ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІЛазарєва, Т. А.; Рибакова, О.О.
2012-12-12ДЕЯКІ МОЖЛИВОСТІ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ХЛІБАБухкало, С. І.; Лазарєва, Т. А.
2019ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ФОРМУВАННЯ КОГНІТИВНИХ ЯКОСТЕЙ ЗІ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРЕЖЕННЯ У МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІЛазарєва, Т. А.
2014-09-12Креативні технології навчання студентів технічних дисциплінЛазарєв, М. І.; Рубан, Н. П.; Лазарєва, Т. А.
2016-05-12Лазарєв М. І. Біобібліографічний покажчик до 60-річчя з дня народженняЛазарєва, Т. А.; Єрьоміна, О. І.; Карпенко, С. В.; Ніколаєнко, Н. М.
2012-12-12МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ МОТИВАЦІЇ ТВОРЧОЇ НАВЧАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВЛазарєва, Т. А.
2012-10-31МОДЕЛЮВАННЯ ЗМІСТУ КРЕАТИВНОГО НАВЧАННЯ З ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ У ПІДГОТОВЦІ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВЛазарєва, Т. А.
2013-01-11МОДЕЛЮВАННЯ ЗМІСТУ ТВОРЧОГО НАВЧАННЯ З ТЕХНОЛОГІЧНОГО ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВЛазарєва, Т. А.
2016-09МОТИВАЦІЙНО-ЦІЛЬОВІ ПРОФЕСІЙНО ВАЖЛИВІ ЯКОСТІ У СТРУКТУРІ ОРГАНІЗАЦІЙНО-УПРАВЛІНСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ІНЖЕНЕРА-ТЕХНОЛОГА ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІЛазарєва, Т. А.
2016МОТИВАЦІЙНО-ЦІЛЬОВІ ПРОФЕСІЙНО ВАЖЛИВІ ЯКОСТІ У СТРУКТУРІ ОРГАНІЗАЦІЙНО-УПРАВЛІНСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ІНЖЕНЕРА-ТЕХНОЛОГА ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІЛазарєва, Т. А.
2012-10-26НАПРЯМИ ОНОВЛЕННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОМУ ОБЛАДНАННЮ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВЛазарєва, Т. А.
2024ОБҐРУНТУВАННЯ ЗАСТОСУВАННЯ КВЕРЦЕТИНВМІСНОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕФІРУЛазарєва, Т. А.; Кузьменкова, О.В.
2024ОНОВЛЕННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ ДИСЦИПЛІНИ «ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ»Лазарєва, Т. А.; Цихановська, І.В.
2012-11-01ОНОВЛЕННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ З НОВІТНІХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІЛазарєва, Т. А.
2018ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ НА ЗАСАДАХ КОМПЕТЕНТНІСНОГО ПІДХОДУЛазарєва, Т. А.