DSpace JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Нaукова Бібліотека УІПА
ISSN 2412-4443
Просмотр собрания по группе - Авторы Лазарєва, Т. А.
Результаты 1 по 20 из 41
дальше >
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2017 | АДАПТУВАННЯ ЕВРИСТИЧНИХ ПРИЙОМІВ ДЛЯ СТВОРЕННЯ ОБ’ЄКТІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ | Лазарєва, Т. А. |
2017 | АДАПТУВАННЯ ЕВРИСТИЧНИХ ПРИЙОМІВ ДЛЯ СТВОРЕННЯ ОБ’ЄКТІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ | Лазарєва, Т. А. |
2023 | АНАЛІЗ НЕБЕЗПЕЧНИХ ЧИННИКІВ У ВИРОБНИЦТВІ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ | Лазарєва, Т. А.; Лазарєв, м; Цихановська, І. В. |
2022 | АНАЛІЗ РИЗИКІВ ТА АЛГОРИТМ КОРИГУВАЛЬНИХ ДІЙ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНИХ КОВБАС | Лазарєва, Т. А.; Цихановська, І. В. |
2013-09-16 | Аналіз структури професійної діяльності інженера-технолога харчової галузі | Лазарєва, Т. А. |
2016 | ВИЗНАЧЕННЯ ПІДХОДІВ НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ- ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ | Лазарєва, Т. А.; Рибакова, О.О. |
2012-12-12 | ДЕЯКІ МОЖЛИВОСТІ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ХЛІБА | Бухкало, С. І.; Лазарєва, Т. А. |
2019 | ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ФОРМУВАННЯ КОГНІТИВНИХ ЯКОСТЕЙ ЗІ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРЕЖЕННЯ У МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ | Лазарєва, Т. А. |
2014-09-12 | Креативні технології навчання студентів технічних дисциплін | Лазарєв, М. І.; Рубан, Н. П.; Лазарєва, Т. А. |
2016-05-12 | Лазарєв М. І. Біобібліографічний покажчик до 60-річчя з дня народження | Лазарєва, Т. А.; Єрьоміна, О. І.; Карпенко, С. В.; Ніколаєнко, Н. М. |
2012-12-12 | МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ МОТИВАЦІЇ ТВОРЧОЇ НАВЧАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ | Лазарєва, Т. А. |
2012-10-31 | МОДЕЛЮВАННЯ ЗМІСТУ КРЕАТИВНОГО НАВЧАННЯ З ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ У ПІДГОТОВЦІ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ | Лазарєва, Т. А. |
2013-01-11 | МОДЕЛЮВАННЯ ЗМІСТУ ТВОРЧОГО НАВЧАННЯ З ТЕХНОЛОГІЧНОГО ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ | Лазарєва, Т. А. |
2016-09 | МОТИВАЦІЙНО-ЦІЛЬОВІ ПРОФЕСІЙНО ВАЖЛИВІ ЯКОСТІ У СТРУКТУРІ ОРГАНІЗАЦІЙНО-УПРАВЛІНСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ІНЖЕНЕРА-ТЕХНОЛОГА ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ | Лазарєва, Т. А. |
2016 | МОТИВАЦІЙНО-ЦІЛЬОВІ ПРОФЕСІЙНО ВАЖЛИВІ ЯКОСТІ У СТРУКТУРІ ОРГАНІЗАЦІЙНО-УПРАВЛІНСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ІНЖЕНЕРА-ТЕХНОЛОГА ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ | Лазарєва, Т. А. |
2012-10-26 | НАПРЯМИ ОНОВЛЕННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОМУ ОБЛАДНАННЮ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ | Лазарєва, Т. А. |
2024 | ОБҐРУНТУВАННЯ ЗАСТОСУВАННЯ КВЕРЦЕТИНВМІСНОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕФІРУ | Лазарєва, Т. А.; Кузьменкова, О.В. |
2024 | ОНОВЛЕННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ ДИСЦИПЛІНИ «ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ» | Лазарєва, Т. А.; Цихановська, І.В. |
2012-11-01 | ОНОВЛЕННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ З НОВІТНІХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ | Лазарєва, Т. А. |
2018 | ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ НА ЗАСАДАХ КОМПЕТЕНТНІСНОГО ПІДХОДУ | Лазарєва, Т. А. |