DSpace JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Нaукова Бібліотека УІПА
ISSN 2412-4443
Просмотр собрания по группе - Авторы Гонтар, Т.Б.
Результаты 1 по 20 из 22
дальше >
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2020 | SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE “MAGNETOFООD” FOOD ADDITIVE | Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б. |
2017 | SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE “MAGNETOFООD” FOOD ADDITIVE | Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б. |
2017 | ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 1) | Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б. |
2017 | ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 1) | Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б. |
2017 | ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 2) | Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б. |
2017 | ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 2) | Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б. |
2017 | ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 3) | Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б. |
2017 | ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 3) | Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б. |
2017 | ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 3) | Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б. |
2018 | ВПЛИВ ПОЛІФУНКЦІОНАЛЬНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» НА ЯКІСТЬ ПШЕНИЧНО-ЖИТНЬОГО ХЛІБА «ХАРКІВСЬКИЙ РОДНИЧОК» В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ (ЧАСТИНА 2) | Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б. |
2016-09 | ДОСЛІДЖЕННЯ КВАЛІМЕТРИЧНИХ ФАЛЬСИФІКАЦІЙ МОЛОКА | Гонтар, Т.Б. |
2016 | ДОСЛІДЖЕННЯ КВАЛІМЕТРИЧНИХ ФАЛЬСИФІКАЦІЙ МОЛОКА | Гонтар, Т.Б. |
2021 | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» НА РЕОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЖЕЛЕЙНОГО МАРМЕЛАДУ | Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.; Рябчиков, М.Л. |
2021 | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» НА СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ | Александров, О.В.; Рябчиков, М.Л.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б. |
2021 | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» НА СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ (МІЦНІСТЬ) ЖЕЛЕЙНОГО МАРМЕЛАДУ | Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.; Рябчиков, М.Л. |
2021 | ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» У ВИРОБНИЦТВІ МАРМЕЛАДНИХ ВИРОБІВ | Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.; Рябчиков, М.Л. |
2015-07-14 | ПОЛУЧЕНИЕ ЗАЩИТНЫХ ДИНАСОВЫХ ПОКРЫТИЙ МЕТОДОМ СВС | Гонтар, Т.Б. |
2020 | РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ ТА УДОСКОНАЛЕНЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВІВСЯНОГО ПЕЧИВА З ДОДАВАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» | Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б. |
2017 | РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ ТА УДОСКОНАЛЕНЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВІВСЯНОГО ПЕЧИВА З ДОДАВАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» | Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б. |
2020 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ БІФШТЕКСА “КОЗАЦЬ-КИЙ” З ВИКОРИСТАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ “МАГНЕТОФУД” | Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б. |