Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Нaукова Бібліотека УІПА
ISSN 2412-4443
Репозиторій Української інженерно-педагогічної академії
Browsing by Author Гонтар, Т.Б.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 22
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2020
SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE “MAGNETOFООD” FOOD ADDITIVE
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
2017
SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE “MAGNETOFООD” FOOD ADDITIVE
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
2017
ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 1)
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
2017
ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 1)
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
2017
ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 2)
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
2017
ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 2)
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
2017
ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 3)
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
2017
ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 3)
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
2017
ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 3)
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
2018
ВПЛИВ ПОЛІФУНКЦІОНАЛЬНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» НА ЯКІСТЬ ПШЕНИЧНО-ЖИТНЬОГО ХЛІБА «ХАРКІВСЬКИЙ РОДНИЧОК» В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ (ЧАСТИНА 2)
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
2016-09
ДОСЛІДЖЕННЯ КВАЛІМЕТРИЧНИХ ФАЛЬСИФІКАЦІЙ МОЛОКА
Гонтар, Т.Б.
2016
ДОСЛІДЖЕННЯ КВАЛІМЕТРИЧНИХ ФАЛЬСИФІКАЦІЙ МОЛОКА
Гонтар, Т.Б.
2021
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» НА РЕОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЖЕЛЕЙНОГО МАРМЕЛАДУ
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
;
Рябчиков, М.Л.
2021
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» НА СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ
Александров, О.В.
;
Рябчиков, М.Л.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
2021
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» НА СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ (МІЦНІСТЬ) ЖЕЛЕЙНОГО МАРМЕЛАДУ
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
;
Рябчиков, М.Л.
2021
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» У ВИРОБНИЦТВІ МАРМЕЛАДНИХ ВИРОБІВ
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
;
Рябчиков, М.Л.
2015-07-14
ПОЛУЧЕНИЕ ЗАЩИТНЫХ ДИНАСОВЫХ ПОКРЫТИЙ МЕТОДОМ СВС
Гонтар, Т.Б.
2020
РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ ТА УДОСКОНАЛЕНЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВІВСЯНОГО ПЕЧИВА З ДОДАВАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД»
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
2017
РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ ТА УДОСКОНАЛЕНЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВІВСЯНОГО ПЕЧИВА З ДОДАВАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД»
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
2020
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ БІФШТЕКСА “КОЗАЦЬ-КИЙ” З ВИКОРИСТАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ “МАГНЕТОФУД”
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.