Поиск


Текущие фильтры:


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 19.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 1)Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.
2017ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 2)Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.
2017ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 3)Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.
2020РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ ТА УДОСКОНАЛЕНЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВІВСЯНОГО ПЕЧИВА З ДОДАВАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД»Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.
2020УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ БІФШТЕКСА “КОЗАЦЬ-КИЙ” З ВИКОРИСТАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ “МАГНЕТОФУД”Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.
2020SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE “MAGNETOFООD” FOOD ADDITIVEАлександров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.
2021ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» НА СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ (МІЦНІСТЬ) ЖЕЛЕЙНОГО МАРМЕЛАДУАлександров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.; Рябчиков, М.Л.
2021ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» НА РЕОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЖЕЛЕЙНОГО МАРМЕЛАДУАлександров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.; Рябчиков, М.Л.
2021ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» НА СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІАлександров, О.В.; Рябчиков, М.Л.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.
2021ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» У ВИРОБНИЦТВІ МАРМЕЛАДНИХ ВИРОБІВАлександров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.; Рябчиков, М.Л.

Просмотр

по дате выпуска
Has File(s)