Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Нaукова Бібліотека УІПА
ISSN 2412-4443
Репозиторій Української інженерно-педагогічної академії
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Дипломи студентів УІПА. Кваліфікаційні роботи здобувачів
Збірники наукових праць УIПА
Інтелектуальна власність
Матеріали конференцій
Навчально-науковий інститут гірничних технологій (м. Стахановськ). Архів
Навчально-науковий професійно педагогічний інститут (м. Бахмут і м. Слов'янськ). Архів
Наукова бібліотека УIПА
Публікації науковців
Факультет економічних, управлінських та освітніх технологій. Архів
Факультет енергетики, енергозберігаючих технологій і автоматизації енергетичних процесів. Архів
Факультет інтегрованих технологій в виробництві та освіті. Архів
Факультет комп'ютерних технологій в управлінні та навчанні. Архів
Факультет міжнародних освітніх програм. Архів
Факультет технологічний. Архів
Фонд дисертацій та авторефератів дисертацій
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 41-50 из 50.
назад
1
...
2
3
4
5
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2017
ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 2)
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
2019
ДОСЛІДЖЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВО-СТЕЙ ЖЕЛЕЙНО-МАРМЕЛАДНИХ ВИРОБІВ З ДОДАВАННЯМ ХАР-ЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД»
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Кайда, Н. С.
2017
РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ ТА УДОСКОНАЛЕНЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВІВСЯНОГО ПЕЧИВА З ДОДАВАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД»
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
2017
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ БІФШТЕКСА “КОЗАЦЬКИЙ” З ВИКОРИСТАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ “МАГНЕТОФУД”
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
2017
SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE “MAGNETOFООD” FOOD ADDITIVE
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
2023
SWOT-АНАЛІЗ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ 015 ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА (ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ) ПІДГОТОВКИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ СТУПЕНЯ «МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР»
Лазарєва, Т.А
;
Лазарєв, М.І.
;
Цихановська, І.В.
;
Благий, О.С.
2023
АКТУАЛЬНІ НАПРЯМКИ УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОДОВОЛЬЧОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВІЙСЬК У ОСОБЛИВИЙ ПЕРІОД
Цихановська, І.В.
;
Александров О.В., Л.Ф.
;
Товма, Л.Ф.
2023
SWOT-АНАЛІЗ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ 015 ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА (ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ) ПІДГОТОВКИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ СТУПЕНЯ «МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР»
Лазарєва, Т.А
;
Лазарєв, М.І.
;
Цихановська, І.В.
;
Благий, О.С.
2023
ОСОБЛИВОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ТЕХНІКІВ-ТЕХНОЛОГІВ ДЛЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ У СУЧАСНИХ УМОВАХ
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Корольова, Н.Ю.
2023
АКТУАЛЬНІ НАПРЯМКИ УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОДОВОЛЬЧОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВІЙСЬК У ОСОБЛИВИЙ ПЕРІОД
Цихановська, І.В.
;
Александров, О.В.
;
Товма, Л.Ф.
Просмотр
Автор
45
Александров, О.В.
19
Гонтар, Т.Б.
7
Барсова, З.В.
7
Скородумова, О.Б.
7
Ілюха, М.Г.
4
Рябчиков, М.Л.
3
Благий, О.С.
2
Кайда, Н. С.
2
Лазарєв, М.І.
2
Лазарєва, Т.А
.
дальше >
Тема
3
домішки ліпідо-магнетитової суспе...
2
структурно-механічні властивості
2
термоцикли
2
термоциклування
2
термоциклічні навантаження
2
харчові добавки
1
властивості олії
1
вплив добавки на олію
1
вплив ЛМС на величину ПЧ
1
вплив ліпідо-магнетитової суспенз...
.
дальше >
по дате выпуска
16
2016
10
2017
7
2015
5
2020
5
2023
4
2021
2
2018
1
2019
Has File(s)
50
true