Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9173
Title: АНАЛІЗ АСОРТИМЕНТУ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ РУБЛЕНОГО М’ЯСА ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ
Authors: Прокопов, Р. Р.
Keywords: харчова галузь
реформа шкільного харчування
Збірник рецептур
Issue Date: 2024
Publisher: ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"
Citation: Прокопов Р. Р. Аналіз асортименту та технології виробів із рубленого м’яса для організації харчування здобувачів освіти / Р. Р. Прокопов // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 205.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9173
Appears in Collections:Тези студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19) Прокопов Р.pdfтези207,72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.