Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9173| Title: | АНАЛІЗ АСОРТИМЕНТУ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ РУБЛЕНОГО М’ЯСА ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ |
| Authors: | Прокопов, Р. Р. |
| Keywords: | харчова галузь реформа шкільного харчування Збірник рецептур |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія" |
| Citation: | Прокопов Р. Р. Аналіз асортименту та технології виробів із рубленого м’яса для організації харчування здобувачів освіти / Р. Р. Прокопов // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 205. |
| URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9173 |
| Appears in Collections: | Тези студентів |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 19) Прокопов Р.pdf | тези | 207,72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.