Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9173
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПрокопов, Р. Р.-
dc.date.accessioned2025-01-13T08:48:50Z-
dc.date.available2025-01-13T08:48:50Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПрокопов Р. Р. Аналіз асортименту та технології виробів із рубленого м’яса для організації харчування здобувачів освіти / Р. Р. Прокопов // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 205.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9173-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"uk_UA
dc.subjectхарчова галузьuk_UA
dc.subjectреформа шкільного харчуванняuk_UA
dc.subjectЗбірник рецептурuk_UA
dc.titleАНАЛІЗ АСОРТИМЕНТУ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ РУБЛЕНОГО М’ЯСА ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
19) Прокопов Р.pdfтези207,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.