Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9173
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Прокопов, Р. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-13T08:48:50Z | - |
dc.date.available | 2025-01-13T08:48:50Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Прокопов Р. Р. Аналіз асортименту та технології виробів із рубленого м’яса для організації харчування здобувачів освіти / Р. Р. Прокопов // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 205. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9173 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія" | uk_UA |
dc.subject | харчова галузь | uk_UA |
dc.subject | реформа шкільного харчування | uk_UA |
dc.subject | Збірник рецептур | uk_UA |
dc.title | АНАЛІЗ АСОРТИМЕНТУ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ РУБЛЕНОГО М’ЯСА ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Тези студентів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
19) Прокопов Р.pdf | тези | 207,72 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.