Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9170
Title: ДОСЛІДЖЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ БІСКВІТНОГО НАПІВФАБРИКАТУ З ВИКОРИСТАННЯМ КОНЦЕНТРАТУ ТВАРИННОГО БІЛКА
Authors: Махник, Ю. С.
Keywords: харчова галузь
бісквіти
технології кондитерського виробництва
Issue Date: 2024
Publisher: ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"
Citation: Махник Ю. С. Дослідження функціонально-технологічних властивостей бісквітного напівфабрикату з використанням концентрату тваринного білка / Ю. С. Махник // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 201.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9170
Appears in Collections:Тези студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16) Махник Ю.pdfтези214,9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.