Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9170
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Махник, Ю. С. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-13T08:35:23Z | - |
dc.date.available | 2025-01-13T08:35:23Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Махник Ю. С. Дослідження функціонально-технологічних властивостей бісквітного напівфабрикату з використанням концентрату тваринного білка / Ю. С. Махник // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 201. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9170 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія" | uk_UA |
dc.subject | харчова галузь | uk_UA |
dc.subject | бісквіти | uk_UA |
dc.subject | технології кондитерського виробництва | uk_UA |
dc.title | ДОСЛІДЖЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ БІСКВІТНОГО НАПІВФАБРИКАТУ З ВИКОРИСТАННЯМ КОНЦЕНТРАТУ ТВАРИННОГО БІЛКА | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Тези студентів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
16) Махник Ю.pdf | тези | 214,9 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.