Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9170
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМахник, Ю. С.-
dc.date.accessioned2025-01-13T08:35:23Z-
dc.date.available2025-01-13T08:35:23Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМахник Ю. С. Дослідження функціонально-технологічних властивостей бісквітного напівфабрикату з використанням концентрату тваринного білка / Ю. С. Махник // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 201.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9170-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"uk_UA
dc.subjectхарчова галузьuk_UA
dc.subjectбісквітиuk_UA
dc.subjectтехнології кондитерського виробництваuk_UA
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ БІСКВІТНОГО НАПІВФАБРИКАТУ З ВИКОРИСТАННЯМ КОНЦЕНТРАТУ ТВАРИННОГО БІЛКАuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16) Махник Ю.pdfтези214,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.