Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9169| Назва: | ОГЛЯД АСОРТИМЕНТУ РУБЛЕНИХ ВИРОБІВ ІЗ КУРКИ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ЗДОБУВАЧІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ З ОСОБЛИВИМИ ДІЄТИЧНИМИ ПОТРЕБАМИ |
| Автори: | Марченко-Кривобабка, А. В. |
| Ключові слова: | організація харчування учасників освітнього процесу збірники рецептур страв для харчування кулінарна продукція |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія" |
| Бібліографічний опис: | Марченко-Кривобабка А. В. Огляд асортименту рублених виробів із курки для організації харчування здобувачів загальної середньої освіти з особливими дієтичними потребами / А. В. Марченко-Кривобабка // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 200. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9169 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези студентів |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 15) Марченко.pdf | тези | 210,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.