Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9169
Title: ОГЛЯД АСОРТИМЕНТУ РУБЛЕНИХ ВИРОБІВ ІЗ КУРКИ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ЗДОБУВАЧІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ З ОСОБЛИВИМИ ДІЄТИЧНИМИ ПОТРЕБАМИ
Authors: Марченко-Кривобабка, А. В.
Keywords: організація харчування учасників освітнього процесу
збірники рецептур страв для харчування
кулінарна продукція
Issue Date: 2024
Publisher: ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"
Citation: Марченко-Кривобабка А. В. Огляд асортименту рублених виробів із курки для організації харчування здобувачів загальної середньої освіти з особливими дієтичними потребами / А. В. Марченко-Кривобабка // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 200.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9169
Appears in Collections:Тези студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15) Марченко.pdfтези210,74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.