Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9169
Title: | ОГЛЯД АСОРТИМЕНТУ РУБЛЕНИХ ВИРОБІВ ІЗ КУРКИ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ЗДОБУВАЧІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ З ОСОБЛИВИМИ ДІЄТИЧНИМИ ПОТРЕБАМИ |
Authors: | Марченко-Кривобабка, А. В. |
Keywords: | організація харчування учасників освітнього процесу збірники рецептур страв для харчування кулінарна продукція |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія" |
Citation: | Марченко-Кривобабка А. В. Огляд асортименту рублених виробів із курки для організації харчування здобувачів загальної середньої освіти з особливими дієтичними потребами / А. В. Марченко-Кривобабка // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 200. |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9169 |
Appears in Collections: | Тези студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
15) Марченко.pdf | тези | 210,74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.