Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9169
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМарченко-Кривобабка, А. В.-
dc.date.accessioned2025-01-13T08:30:18Z-
dc.date.available2025-01-13T08:30:18Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМарченко-Кривобабка А. В. Огляд асортименту рублених виробів із курки для організації харчування здобувачів загальної середньої освіти з особливими дієтичними потребами / А. В. Марченко-Кривобабка // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 200.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9169-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"uk_UA
dc.subjectорганізація харчування учасників освітнього процесуuk_UA
dc.subjectзбірники рецептур страв для харчуванняuk_UA
dc.subjectкулінарна продукціяuk_UA
dc.titleОГЛЯД АСОРТИМЕНТУ РУБЛЕНИХ ВИРОБІВ ІЗ КУРКИ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ЗДОБУВАЧІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ З ОСОБЛИВИМИ ДІЄТИЧНИМИ ПОТРЕБАМИuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15) Марченко.pdfтези210,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.