Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9167| Title: | ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ФІТОСИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБА |
| Authors: | Криворучко, Г. В. |
| Keywords: | продукти харчування виготовлення хлібу харчова цінність хліба |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія" |
| Citation: | Криворучко Г. В. Перспективи використання фітосировини в технології хліба / Г. В. Криворучко // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 197-198. |
| URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9167 |
| Appears in Collections: | Тези студентів |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 13) Криворучко Г.pdf | тези | 270,38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.