Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9167
Title: ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ФІТОСИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБА
Authors: Криворучко, Г. В.
Keywords: продукти харчування
виготовлення хлібу
харчова цінність хліба
Issue Date: 2024
Publisher: ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"
Citation: Криворучко Г. В. Перспективи використання фітосировини в технології хліба / Г. В. Криворучко // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 197-198.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9167
Appears in Collections:Тези студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13) Криворучко Г.pdfтези270,38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.