Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9167
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКриворучко, Г. В.-
dc.date.accessioned2025-01-13T08:20:36Z-
dc.date.available2025-01-13T08:20:36Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКриворучко Г. В. Перспективи використання фітосировини в технології хліба / Г. В. Криворучко // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 197-198.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9167-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"uk_UA
dc.subjectпродукти харчуванняuk_UA
dc.subjectвиготовлення хлібуuk_UA
dc.subjectхарчова цінність хлібаuk_UA
dc.titleПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ФІТОСИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБАuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
13) Криворучко Г.pdfтези270,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.