Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9159
Title: УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПАСТИ ПОЛІПШЕНОЇ ЯКОСТІ
Authors: Глушаченко, Н. М.
Keywords: харчова галузь
рецептура харчових продуктів
біологічно активні речовини
Issue Date: 2024
Publisher: ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"
Citation: Глушаченко Н. М. Удосконалення технології пасти поліпшеної якості / Н. М. Глушаченко // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 184-186.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9159
Appears in Collections:Тези студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5) Глушаченко Н.pdfтези222,56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.