Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9159
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГлушаченко, Н. М.-
dc.date.accessioned2025-01-08T08:04:54Z-
dc.date.available2025-01-08T08:04:54Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГлушаченко Н. М. Удосконалення технології пасти поліпшеної якості / Н. М. Глушаченко // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 184-186.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9159-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"uk_UA
dc.subjectхарчова галузьuk_UA
dc.subjectрецептура харчових продуктівuk_UA
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk_UA
dc.titleУДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПАСТИ ПОЛІПШЕНОЇ ЯКОСТІuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Тези студентів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
5) Глушаченко Н.pdfтези222,56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.