Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9155| Назва: | РОЗРОБЛЕННЯ ПОСТІЙНО ДІЮЧИХ ПРОЦЕДУР, ЗАСНОВАНИХ НА ПРИНЦИПАХ НАССР, ДЛЯ ВПРОВАДЖЕННЯ БЕЗГЛЮТЕНОВОГО СОУСУ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ |
| Автори: | Бойко, В. А. |
| Ключові слова: | Hazard Analysis and Critical Control Point стандарти для харчових продуктів заклади освіти |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія" |
| Бібліографічний опис: | Бойко В. А. Розроблення постійнодіючих процедур, заснованих на принципах НАССР, для впровадження безглютенового соусу в закладах освіти / В. А. бойко // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 178. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9155 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези студентів |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 1) Бойко В.pdf | тези | 212,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.