Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9155
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБойко, В. А.-
dc.date.accessioned2025-01-08T07:44:05Z-
dc.date.available2025-01-08T07:44:05Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБойко В. А. Розроблення постійнодіючих процедур, заснованих на принципах НАССР, для впровадження безглютенового соусу в закладах освіти / В. А. бойко // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 178.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9155-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"uk_UA
dc.subjectHazard Analysis and Critical Control Pointuk_UA
dc.subjectстандарти для харчових продуктівuk_UA
dc.subjectзаклади освітиuk_UA
dc.titleРОЗРОБЛЕННЯ ПОСТІЙНО ДІЮЧИХ ПРОЦЕДУР, ЗАСНОВАНИХ НА ПРИНЦИПАХ НАССР, ДЛЯ ВПРОВАДЖЕННЯ БЕЗГЛЮТЕНОВОГО СОУСУ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Тези студентів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1) Бойко В.pdfтези212,63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.