Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9155
Title: РОЗРОБЛЕННЯ ПОСТІЙНО ДІЮЧИХ ПРОЦЕДУР, ЗАСНОВАНИХ НА ПРИНЦИПАХ НАССР, ДЛЯ ВПРОВАДЖЕННЯ БЕЗГЛЮТЕНОВОГО СОУСУ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ
Authors: Бойко, В. А.
Keywords: Hazard Analysis and Critical Control Point
стандарти для харчових продуктів
заклади освіти
Issue Date: 2024
Publisher: ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"
Citation: Бойко В. А. Розроблення постійнодіючих процедур, заснованих на принципах НАССР, для впровадження безглютенового соусу в закладах освіти / В. А. бойко // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 178.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9155
Appears in Collections:Тези студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1) Бойко В.pdfтези212,63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.