Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9153
Назва: | ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ РИБНИХ ФАРШЕВИХ МАС ТА ГОТОВИХ ВИРОБІВ З ДОДАВАННЯМ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ |
Автори: | Шарко, А. А. |
Ключові слова: | комплексна харчова добавка харчова галузь органолептичні показники |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія" |
Бібліографічний опис: | Шарко А. А. Органолептичні показники якості рибних фаршевих мас та готових виробів з додаванням комплексної харчової добавки / А. А. Шарко // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 173-174. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9153 |
Розташовується у зібраннях: | Тези студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
40) Шарко А.pdf | тези | 132,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.