Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9153
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШарко, А. А.-
dc.date.accessioned2025-01-06T08:38:05Z-
dc.date.available2025-01-06T08:38:05Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationШарко А. А. Органолептичні показники якості рибних фаршевих мас та готових виробів з додаванням комплексної харчової добавки / А. А. Шарко // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 173-174.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9153-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"uk_UA
dc.subjectкомплексна харчова добавкаuk_UA
dc.subjectхарчова галузьuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.titleОРГАНОЛЕПТИЧНІ ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ РИБНИХ ФАРШЕВИХ МАС ТА ГОТОВИХ ВИРОБІВ З ДОДАВАННЯМ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Тези студентів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
40) Шарко А.pdfтези132,92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.