Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9140
Title: СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗБИТИХ ДЕСЕРТІВ (МУСІВ) З ДОДАВАННЯМ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ
Authors: Лосєв, Д. О.
Keywords: комплексна харчова добавка
збиті десерти
Issue Date: 2024
Publisher: УІПА
Citation: Лосєв Д. О. Структурно-механічні властивості збитих десертів (мусів) з додаванням комплексної харчової добавки / Д. О. Лосєв // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 148-149.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9140
Appears in Collections:Тези студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
27) Лосєв Д.pdfтези382,16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.