Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9140
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЛосєв, Д. О.-
dc.date.accessioned2025-01-06T07:28:30Z-
dc.date.available2025-01-06T07:28:30Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЛосєв Д. О. Структурно-механічні властивості збитих десертів (мусів) з додаванням комплексної харчової добавки / Д. О. Лосєв // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 148-149.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9140-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУІПАuk_UA
dc.subjectкомплексна харчова добавкаuk_UA
dc.subjectзбиті десертиuk_UA
dc.titleСТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗБИТИХ ДЕСЕРТІВ (МУСІВ) З ДОДАВАННЯМ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Тези студентів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
27) Лосєв Д.pdfтези382,16 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.