Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9133
Title: | КІНЕТИКА ЗМІНИ АНТИОКСИДАНТНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ РИБНОГО ФАРШУ З ДОДАВАННЯМ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ |
Authors: | Калашникова, Л. В. |
Keywords: | комплексні харчові добавки виробництво рибного фаршу |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія" |
Citation: | Калашникова Л. В. Кінетика зміни антиоксидантних властивостей рибного фаршу з додаванням коплексної харчової добавки / Л. В. Калашникова // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 136-137. |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9133 |
Appears in Collections: | Тези студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
20) Калашникова Л.pdf | тези | 139,18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.