Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9133
Title: КІНЕТИКА ЗМІНИ АНТИОКСИДАНТНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ РИБНОГО ФАРШУ З ДОДАВАННЯМ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ
Authors: Калашникова, Л. В.
Keywords: комплексні харчові добавки
виробництво рибного фаршу
Issue Date: 2024
Publisher: ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"
Citation: Калашникова Л. В. Кінетика зміни антиоксидантних властивостей рибного фаршу з додаванням коплексної харчової добавки / Л. В. Калашникова // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 136-137.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9133
Appears in Collections:Тези студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20) Калашникова Л.pdfтези139,18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.