Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9133
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКалашникова, Л. В.-
dc.date.accessioned2025-01-03T08:21:10Z-
dc.date.available2025-01-03T08:21:10Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКалашникова Л. В. Кінетика зміни антиоксидантних властивостей рибного фаршу з додаванням коплексної харчової добавки / Л. В. Калашникова // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 136-137.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9133-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"uk_UA
dc.subjectкомплексні харчові добавкиuk_UA
dc.subjectвиробництво рибного фаршуuk_UA
dc.titleКІНЕТИКА ЗМІНИ АНТИОКСИДАНТНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ РИБНОГО ФАРШУ З ДОДАВАННЯМ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези студентів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20) Калашникова Л.pdfтези139,18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.