Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9130
Title: ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ПАШТЕТІВ З ДОДАВАННЯМ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ
Authors: Замараєва, А. О.
Keywords: харчові добавки
виготовлення паштетів
поліпшення властивостей харчових продуктів
Issue Date: 2024
Publisher: ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"
Citation: Замараєва А. О. Функціонально-технологічні властивості паштетів з додаванням комплексної харчової добавки / А. О. Замараєва // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 130-131.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9130
Appears in Collections:Тези студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17) Замараєва А.pdfтези233,36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.