Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9130
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЗамараєва, А. О.-
dc.date.accessioned2025-01-03T08:00:28Z-
dc.date.available2025-01-03T08:00:28Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЗамараєва А. О. Функціонально-технологічні властивості паштетів з додаванням комплексної харчової добавки / А. О. Замараєва // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 130-131.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9130-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"uk_UA
dc.subjectхарчові добавкиuk_UA
dc.subjectвиготовлення паштетівuk_UA
dc.subjectполіпшення властивостей харчових продуктівuk_UA
dc.titleФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ПАШТЕТІВ З ДОДАВАННЯМ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези студентів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
17) Замараєва А.pdfтези233,36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.