Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9129
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖук, А. В.-
dc.date.accessioned2025-01-03T07:55:57Z-
dc.date.available2025-01-03T07:55:57Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЖук А. В. Дослідження органолептичних та споживчих властивостей паштету поліпшеного складу / А. В. Жук // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 128-129.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9129-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"uk_UA
dc.subjectкомбіновані добавкиuk_UA
dc.subjectорганолептичні властивостіuk_UA
dc.subjectвиготовлення паштетівuk_UA
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ ТА СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ПАШТЕТУ ПОЛІПШЕНОГО СКЛАДУuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16) Жук А.pdfтези205,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.