Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9129
Title: ДОСЛІДЖЕННЯ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ ТА СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ПАШТЕТУ ПОЛІПШЕНОГО СКЛАДУ
Authors: Жук, А. В.
Keywords: комбіновані добавки
органолептичні властивості
виготовлення паштетів
Issue Date: 2024
Publisher: ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"
Citation: Жук А. В. Дослідження органолептичних та споживчих властивостей паштету поліпшеного складу / А. В. Жук // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 128-129.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9129
Appears in Collections:Тези студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16) Жук А.pdfтези205,82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.