Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9122
Title: НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ТА УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСУ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Authors: Гладкоскок, А.А.
Keywords: рецептура кексу
харчова цінність
гарбузовий порошок
Issue Date: 2024
Publisher: ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"
Citation: Гладкоскок А. А. Наукове обґрунтування та удосконалення технології кексу оздоровчого призначення / А. А. Гладкоскок // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 115.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9122
Appears in Collections:Тези студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9) Гладкоскок А.pdfтези145,12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.