Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9122
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГладкоскок, А.А.-
dc.date.accessioned2025-01-03T07:20:08Z-
dc.date.available2025-01-03T07:20:08Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГладкоскок А. А. Наукове обґрунтування та удосконалення технології кексу оздоровчого призначення / А. А. Гладкоскок // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 115.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9122-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"uk_UA
dc.subjectрецептура кексуuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.subjectгарбузовий порошокuk_UA
dc.titleНАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ТА УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСУ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9) Гладкоскок А.pdfтези145,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.