Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9119| Title: | ІННОВАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ДІЄТИЧНИХ КОТЛЕТ З ЯЛОВИЧИНИ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ | 
| Authors: | Гавриленко, Д.В. | 
| Keywords: | м’ясні страви технології виробництва функціонального м’ясного продукту використання Ламінарії | 
| Issue Date: | 2024 | 
| Publisher: | ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія" | 
| Citation: | Гавриленко Д. В. Інноваційна технологія дієтичних котлет з яловичини підвищеної біологічної цінності / Д. В. Гавриленко // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 110-111. | 
| URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9119 | 
| Appears in Collections: | Тези студентів | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 6) Гавриленко Д.pdf | тези | 155,2 kB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

