Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9119
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГавриленко, Д.В.-
dc.date.accessioned2025-01-02T08:52:26Z-
dc.date.available2025-01-02T08:52:26Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГавриленко Д. В. Інноваційна технологія дієтичних котлет з яловичини підвищеної біологічної цінності / Д. В. Гавриленко // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 110-111.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9119-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"uk_UA
dc.subjectм’ясні стравиuk_UA
dc.subjectтехнології виробництва функціонального м’ясного продуктуuk_UA
dc.subjectвикористання Ламінаріїuk_UA
dc.titleІННОВАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ДІЄТИЧНИХ КОТЛЕТ З ЯЛОВИЧИНИ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези студентів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
6) Гавриленко Д.pdfтези155,2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.