Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9119Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Гавриленко, Д.В. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-01-02T08:52:26Z | - |
| dc.date.available | 2025-01-02T08:52:26Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Гавриленко Д. В. Інноваційна технологія дієтичних котлет з яловичини підвищеної біологічної цінності / Д. В. Гавриленко // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 110-111. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9119 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія" | uk_UA |
| dc.subject | м’ясні страви | uk_UA |
| dc.subject | технології виробництва функціонального м’ясного продукту | uk_UA |
| dc.subject | використання Ламінарії | uk_UA |
| dc.title | ІННОВАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ДІЄТИЧНИХ КОТЛЕТ З ЯЛОВИЧИНИ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ | uk_UA |
| dc.type | Thesis | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Тези студентів | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 6) Гавриленко Д.pdf | тези | 155,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.