Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8847
Назва: ІННОВАЦІЇ В СФЕРІ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Автори: Ботін, М.С.
Ключові слова: інновації
ресторанний бізнес
громадське харчування
Дата публікації: 2023
Видавництво: Українська інженерно-педагогічна академія
Опис: Ботін М. С. Інновації в сфері ресторанного бізнесу / М. С. Ботін // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LVIII наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти академії (м. Харків, 13-17 листоп. 2023 р) / Укр. інж.- пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2023. – Т. 3. – С. 203.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8847
Розташовується у зібраннях:Тези студентів



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.