Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8732
Title: ТЕХНОЛОГІЧНІ ІННОВАЦІЇ У ВИРОБНИЦТВІ СИРУ КАМАМБЕР З ВИКОРИСТАННЯМ КОЗЯЧОГО МОЛОКА ТА СПЕЦІЙ
Authors: Мельник, І.М.
Issue Date: 2023
Publisher: Українська інженерно-педагогічна академія
Citation: Мельник І. М. Технологічні інновації у виробництві сиру камамбер з використанням козячого молока та спецій / І. М. Мельник // Освіта та технології для розвитку суспільства : зб. тез доп. LVIII наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти академії ( м. Харків, 13–17 листоп. 2023 р) / Укр. інж.-пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2023 – Т. 2. - С. 105.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8732
Appears in Collections:Тези студентів



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.