Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8732
Title: | ТЕХНОЛОГІЧНІ ІННОВАЦІЇ У ВИРОБНИЦТВІ СИРУ КАМАМБЕР З ВИКОРИСТАННЯМ КОЗЯЧОГО МОЛОКА ТА СПЕЦІЙ |
Authors: | Мельник, І.М. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Українська інженерно-педагогічна академія |
Citation: | Мельник І. М. Технологічні інновації у виробництві сиру камамбер з використанням козячого молока та спецій / І. М. Мельник // Освіта та технології для розвитку суспільства : зб. тез доп. LVIII наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти академії ( м. Харків, 13–17 листоп. 2023 р) / Укр. інж.-пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2023 – Т. 2. - С. 105. |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8732 |
Appears in Collections: | Тези студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник тез доповідей LVIII науково–практичної конференції листопад 2023 р. _Том 2-105.pdf | 258,05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.