Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8726
Title: УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КАПКЕЙКІВ З ВИКОРИСТАННЯМ БЕЗГЛЮТЕНОВОЇ СИРОВИНИ
Authors: Кришталь, О.А.
Issue Date: 2023
Publisher: Українська інженерно-педагогічна академіяёё
Citation: Кришталь О. А. Удосконалення технології капкейків з використанням безглютенової сировини / О. А. Кришталь // Освіта та технології для розвитку суспільства : зб. тез доп. LVIII наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти академії ( м. Харків, 13–17 листоп. 2023 р) / Укр. інж.-пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2023 – Т. 2. - С. 96-97.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8726
Appears in Collections:Тези студентів



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.