Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8726
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кришталь, О.А. | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-01T08:17:18Z | - |
dc.date.available | 2024-10-01T08:17:18Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Кришталь О. А. Удосконалення технології капкейків з використанням безглютенової сировини / О. А. Кришталь // Освіта та технології для розвитку суспільства : зб. тез доп. LVIII наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти академії ( м. Харків, 13–17 листоп. 2023 р) / Укр. інж.-пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2023 – Т. 2. - С. 96-97. | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8726 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Українська інженерно-педагогічна академіяёё | uk_UA |
dc.title | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КАПКЕЙКІВ З ВИКОРИСТАННЯМ БЕЗГЛЮТЕНОВОЇ СИРОВИНИ | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник тез доповідей LVIII науково–практичної конференції листопад 2023 р. _Том 2-96-97.pdf | 266,29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.