Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8688
Title: | ПОКРАЩЕННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ КИСЛОМОЛОЧНОГО ЖЕЛЕ – ЙОГУРТУ ШЛЯХОМ ВИКОРИСТАННЯ ДІЄТИЧНОЇ ЗАЛІЗОВМІСНОЇ ДОБАВКИ |
Authors: | Вербицька, С.О. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Українська інженерно-педагогічна академія |
Citation: | Вербицька С. О. Покращення показників якості кисломолочного желе-йогурту шляхом використання дієтичної залізовмісної добавки / С. О. Вербицька // Освіта та технології для розвитку суспільства : зб. тез доп. LVIII наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти академії ( м. Харків, 13–17 листоп. 2023 р) / Укр. інж.-пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2023 – Т. 2. - С. 34-35. |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8688 |
Appears in Collections: | Тези студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник тез доповідей LVIII науково–практичної конференції листопад 2023 р. _Том 2-34-35.pdf | 439,79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.