Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8688
Название: ПОКРАЩЕННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ КИСЛОМОЛОЧНОГО ЖЕЛЕ – ЙОГУРТУ ШЛЯХОМ ВИКОРИСТАННЯ ДІЄТИЧНОЇ ЗАЛІЗОВМІСНОЇ ДОБАВКИ
Авторы: Вербицька, С.О.
Дата публикации: 2023
Издательство: Українська інженерно-педагогічна академія
Библиографическое описание: Вербицька С. О. Покращення показників якості кисломолочного желе-йогурту шляхом використання дієтичної залізовмісної добавки / С. О. Вербицька // Освіта та технології для розвитку суспільства : зб. тез доп. LVIII наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти академії ( м. Харків, 13–17 листоп. 2023 р) / Укр. інж.-пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2023 – Т. 2. - С. 34-35.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8688
Располагается в коллекциях:Тези студентів



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.