Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8685
Title: ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ФОРМОВОГО ЖЕЛЕЙНОГО МАРМЕЛАДУ, ЗБАГАЧЕНОГО СУСПЕНЗІЙНОЮ НАНОДОБАВКОЮ
Authors: Блохін, О. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Українська інженерно-педагогічна академія
Citation: Блохін О. В. Показники якості фірмового желейного мармеладу, збагаченого суспензійною нанодобавкою / О. В. Блохін // Освіта та технології для розвитку суспільства : зб. тез доп. LVIII наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти академії ( м. Харків, 13–17 листоп. 2023 р) / Укр. інж.-пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2023 – Т. 2. - С. 29-30.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8685
Appears in Collections:Тези студентів



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.