Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8684
Title: УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЖИТНЬО-ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА ШЛЯХОМ ВИКОРИСТАННЯ НАНОДОБАВКИ НА ОСНОВІ ВОДОРОСТІ ЛАМІНАРІЇ ТА ПОДВІЙНОГО ОКСИДУ ЗАЛІЗА
Authors: Антоненко, І. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Українська інженерно-педагогічна академія
Citation: Антоненко І. В. Удосконалення технології житньо-пшеничного хліба шляхом використання нанодобавки на основі водорості ламінарії та подвійного оксиду заліза / І. В. Антоненко // Освіта та технології для розвитку суспільства : зб. тез доп. LVIII наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти академії ( м. Харків, 13–17 листоп. 2023 р) / Укр. інж.-пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2023 – Т. 2. - С. 28.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8684
Appears in Collections:Тези студентів



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.