Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8684
Название: УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЖИТНЬО-ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА ШЛЯХОМ ВИКОРИСТАННЯ НАНОДОБАВКИ НА ОСНОВІ ВОДОРОСТІ ЛАМІНАРІЇ ТА ПОДВІЙНОГО ОКСИДУ ЗАЛІЗА
Авторы: Антоненко, І. В.
Дата публикации: 2023
Издательство: Українська інженерно-педагогічна академія
Библиографическое описание: Антоненко І. В. Удосконалення технології житньо-пшеничного хліба шляхом використання нанодобавки на основі водорості ламінарії та подвійного оксиду заліза / І. В. Антоненко // Освіта та технології для розвитку суспільства : зб. тез доп. LVIII наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти академії ( м. Харків, 13–17 листоп. 2023 р) / Укр. інж.-пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2023 – Т. 2. - С. 28.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8684
Располагается в коллекциях:Тези студентів



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.