Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8503
Назва: | ВИКОРИСТАННЯ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ НА ОСНОВІ НАНОЧАСТИНОК ОКСИДІВ ЗАЛІЗА (НЧ FeO×Fe2O3) ТА МАКРОВОДОРОСТЕЙ ЛАМІНАРІЇ І ВАКАМЕ В ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ ВИРОБІ |
Автори: | Цихановська, І.В. Гетьман, П. Товма, Л. Колесник, А. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Українська інженерно-педагогічна академія |
Опис: | Використання комплексної харчової добавки на основі наночастинок оксидів заліза (НЧ FeO×Fe2O3) та макроводоростей ламінарії і вакаме в технології м'ясних січених виробів / І. В. Цихановська, П. Гетьман, Л. Товма, А. Колесник // Освіта та наука для відновлення країни : зб. тез доп. наук.-пед. працівників, науковців та аспірантів LVII Всеукраїнської наук.-практ. конф. Української інженерно-педагогічної академії (м. Харків, 13-17 трав. 2024 р.) : за заг. ред. Г. С. Грінченко ; Укр. інж.-пед. акад. – Харків, 2024. – Т. 2. - С. 41-45. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8503 |
Розташовується у зібраннях: | Тези співробітників та викладачів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
volume 2 conference++-41-45.pdf | 314,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.