Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8503
Title: ВИКОРИСТАННЯ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ НА ОСНОВІ НАНОЧАСТИНОК ОКСИДІВ ЗАЛІЗА (НЧ FeO×Fe2O3) ТА МАКРОВОДОРОСТЕЙ ЛАМІНАРІЇ І ВАКАМЕ В ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ ВИРОБІ
Authors: Цихановська, І.В.
Гетьман, П.
Товма, Л.
Колесник, А.
Issue Date: 2024
Publisher: Українська інженерно-педагогічна академія
Description: Використання комплексної харчової добавки на основі наночастинок оксидів заліза (НЧ FeO×Fe2O3) та макроводоростей ламінарії і вакаме в технології м'ясних січених виробів / І. В. Цихановська, П. Гетьман, Л. Товма, А. Колесник // Освіта та наука для відновлення країни : зб. тез доп. наук.-пед. працівників, науковців та аспірантів LVII Всеукраїнської наук.-практ. конф. Української інженерно-педагогічної академії (м. Харків, 13-17 трав. 2024 р.) : за заг. ред. Г. С. Грінченко ; Укр. інж.-пед. акад. – Харків, 2024. – Т. 2. - С. 41-45.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8503
Appears in Collections:Тези співробітників та викладачів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
volume 2 conference++-41-45.pdf314,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.