Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8502
Title: УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВІ ЖИТНЬОГО ХЛІБА ШЛЯХОМ ВИКОРИСТАННЯ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ НА ОСНОВІ НАНОЧАСТИНОК ОКСИДІВ ЗАЛІЗА (НЧ FеO×Fе2O3) ТА LAMINARIЇ SP
Authors: Цихановська, І.В.
Фесенко, М.
Товма, Л.
Шишенко, М
Issue Date: 2024
Publisher: Українська інженерно-педагогічна академія
Description: Збірник тез доповідей науково-педагогічних працівників, науковців та аспірантів LVII Всеукраїнська науково-практична конференція «Освіта та наука для відновлення країни» Української інженерно-педагогічної академії (м. Харків, 13-17 травня 2024 р.): за заг. ред. Г.С. Грінченко ; Укр. інж.-пед. акад. – Харків, 2024. – 120 с.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8502
Appears in Collections:Тези співробітників та викладачів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
volume 2 conference++-37-40.pdf330,98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.