Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8502
Title: УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВІ ЖИТНЬОГО ХЛІБА ШЛЯХОМ ВИКОРИСТАННЯ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ НА ОСНОВІ НАНОЧАСТИНОК ОКСИДІВ ЗАЛІЗА (НЧ FеO×Fе2O3) ТА LAMINARIЇ SP
Authors: Цихановська, І.В.
Фесенко, М.
Товма, Л.
Шишенко, М
Issue Date: 2024
Publisher: Українська інженерно-педагогічна академія
Description: Удосконалення технології виробництва житнього хліба шляхом використання комплексної харчової добавки на основі оксидів заліза (НЧ FеO×Fе2O3) та LAMINARIЇ SP / І. В. Цихановська, М. Фесенко, Л. Товма, М. Шишенко // Освіта та наука для відновлення країни : зб. тез доп. наук.-пед. працівників, науковців та аспірантів LVII Всеукраїнської наук.-практ. конф. Української інженерно-педагогічної академії (м. Харків, 13-17 трав. 2024 р.) : за заг. ред. Г. С. Грінченко ; Укр. інж.-пед. акад. – Харків, 2024. – Т. 2. - С. 37-40.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8502
Appears in Collections:Тези співробітників та викладачів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
volume 2 conference++-37-40.pdf330,98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.