Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8502
Title: | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВІ ЖИТНЬОГО ХЛІБА ШЛЯХОМ ВИКОРИСТАННЯ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ НА ОСНОВІ НАНОЧАСТИНОК ОКСИДІВ ЗАЛІЗА (НЧ FеO×Fе2O3) ТА LAMINARIЇ SP |
Authors: | Цихановська, І.В. Фесенко, М. Товма, Л. Шишенко, М |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Українська інженерно-педагогічна академія |
Description: | Удосконалення технології виробництва житнього хліба шляхом використання комплексної харчової добавки на основі оксидів заліза (НЧ FеO×Fе2O3) та LAMINARIЇ SP / І. В. Цихановська, М. Фесенко, Л. Товма, М. Шишенко // Освіта та наука для відновлення країни : зб. тез доп. наук.-пед. працівників, науковців та аспірантів LVII Всеукраїнської наук.-практ. конф. Української інженерно-педагогічної академії (м. Харків, 13-17 трав. 2024 р.) : за заг. ред. Г. С. Грінченко ; Укр. інж.-пед. акад. – Харків, 2024. – Т. 2. - С. 37-40. |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8502 |
Appears in Collections: | Тези співробітників та викладачів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
volume 2 conference++-37-40.pdf | 330,98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.