Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8502
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЦихановська, І.В.-
dc.contributor.authorФесенко, М.-
dc.contributor.authorТовма, Л.-
dc.contributor.authorШишенко, М-
dc.date.accessioned2024-08-26T09:19:46Z-
dc.date.available2024-08-26T09:19:46Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8502-
dc.descriptionУдосконалення технології виробництва житнього хліба шляхом використання комплексної харчової добавки на основі оксидів заліза (НЧ FеO×Fе2O3) та LAMINARIЇ SP / І. В. Цихановська, М. Фесенко, Л. Товма, М. Шишенко // Освіта та наука для відновлення країни : зб. тез доп. наук.-пед. працівників, науковців та аспірантів LVII Всеукраїнської наук.-практ. конф. Української інженерно-педагогічної академії (м. Харків, 13-17 трав. 2024 р.) : за заг. ред. Г. С. Грінченко ; Укр. інж.-пед. акад. – Харків, 2024. – Т. 2. - С. 37-40.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУкраїнська інженерно-педагогічна академіяuk_UA
dc.titleУДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВІ ЖИТНЬОГО ХЛІБА ШЛЯХОМ ВИКОРИСТАННЯ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ НА ОСНОВІ НАНОЧАСТИНОК ОКСИДІВ ЗАЛІЗА (НЧ FеO×Fе2O3) ТА LAMINARIЇ SPuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези співробітників та викладачів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
volume 2 conference++-37-40.pdf330,98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.